Groep 1-2 a

Hallo,

Welkom op de pagina van groep 1-2 a!

In onze klas is het heel gezellig. We zijn met 21 kinderen, 10 meisjes en 11 jongens. Er zijn 2 juffen. Van maandag tot en met vrijdag is juf Anjo er en maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag loopt juf Romy haar lio-stage tot eind januari.

Op woensdag gymmen we in de speelzaal. Dat vinden de meeste kinderen erg leuk. Het is fijn als de kinderen dan schoenen aan hebben die ze zelfstandig kunnen aan- en uittrekken.

We kunnen ook al goed samenwerken en sluiten niemand buiten, zodat iedereen het naar zijn zin heeft in de klas.

In het kleuterinformatieboekje vindt u allerlei informatie over groep 1/2: een dag in groep 1/2, de werkwijze, de leerkrachten en nog veel meer.  Klik hier voor het  kleuterinformatieboekje.

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd die passen bij de thema’s waarover wij werken in de klas. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, de sportdag en de Kinderboekenweek. Soms zullen wij een beroep op u doen om deze activiteiten mogelijk te maken.

Wij gaan er dit schooljaar nog een leuke en gezellige tijd van maken!

Groetjes,

De kinderen van groep 1/2a