Groep 1-2 a

Hallo,

Welkom op de pagina van groep 1-2 a!

In onze klas is het heel gezellig. We zijn met 28 kinderen, 13 meisjes en 15 jongens. Er zijn 2 juffen. Op maandag, donderdag en vrijdag is juf Annelies er. Op dinsdag en woensdag staat juf Margriet voor de groep.

Op dinsdag gymmen we in de speelzaal. Dat vinden de meeste kinderen erg leuk. Het is fijn als de kinderen dan schoenen aan hebben die ze zelfstandig kunnen aan- en uittrekken.

We kunnen ook al goed samenwerken en sluiten niemand buiten, zodat iedereen het naar zijn zin heeft in de klas.

In het kleuterinformatieboekje vindt u allerlei informatie over groep 1/2: een dag in groep 1/2, de werkwijze, de leerkrachten en nog veel meer.  Klik hier voor het  kleuterinformatieboekje.

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd die passen bij de thema’s waarover wij werken in de klas. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, de sportdag en de Kinderboekenweek. Foto’s hiervan zult u hier terug kunnen vinden. Zo bent u er ook een klein beetje bij. Soms zullen wij een beroep op u doen om deze activiteiten mogelijk te maken
Klik hier voor het activiteitenboekje.

Klik hier voor een aantal ‘wist je datjes’.

Wij gaan er dit schooljaar nog een leuke en gezellige tijd van maken!

Groetjes,

De kinderen van groep 1/2a