Groep 1-2 a

Hallo,

Welkom op de pagina van groep 1-2 a!

In onze klas is het heel gezellig. We zijn met 24 kinderen, 15 meisjes en 9 jongens. Juf Anjo is fulltime werkzaam in deze groep.

Alle dagen zijn van 8.30 uur tot 14.00 uur.

Op woensdag gymmen we in de speelzaal. Dat vinden de meeste kinderen erg leuk. Het is fijn als de kinderen dan schoenen aan hebben die ze zelfstandig kunnen aan- en uittrekken.

Alle kinderen kunnen ook al goed samenwerken en we sluiten niemand buiten, zodat iedereen het naar zijn zin heeft in de klas.

In het kleuterinformatieboekje vindt u allerlei informatie over groep 1/2: een dag in groep 1/2, de werkwijze, de leerkrachten en nog veel meer.

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd die passen bij de thema’s waarover wij werken in de klas. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, de sportdag en de Kinderboekenweek. Soms zullen wij een beroep op u doen om deze activiteiten mogelijk te maken.

Wij gaan er dit schooljaar een leuke en gezellige tijd van maken!

Groetjes,

De kinderen van groep 1/2a