Groep 1-2 b

Welkom op de pagina van groep 1-2 b.

Welkom in groep 1-2b!

Wat hebben we het gezellig met elkaar! In onze klas zitten momenteel 8 leerlingen van groep 1 en 15 leerlingen van groep 2. Dit schooljaar zullen er ook nog nieuwe vriendjes en vriendinnetjes in onze klas komen. We hebben op maandag, dinsdag en woensdag juf Caroline en op donderdag en vrijdag juf Tessa.
Het afgelopen schooljaar zijn er ook veel nieuwe kinderen bij ons in de klas gekomen. En dat is toch best wel heel spannend als je voor het eerst naar school mag. Gelukkig helpen we elkaar, zodat iedereen het fijn heeft in de klas.

Wist u dat het elke laatste vrijdag van de maand speelgoeddag is?

Wist u dat wij een logeerknuffel hebben, Flip de Beer? Hij mag om de beurt een week bij iemand logeren.

Wist u dat u in het volgende document nog veel meer informatie over groep 1/2 kunt lezen?  Wistjedatjes

Ook in het kleuterinformatieboekje vindt u allerlei informatie over groep 1/2: een dag in groep 1/2, de werkwijze, de leerkrachten en nog veel meer.  Klik hier voor het Kleuterinformatieboekje.

Door het jaar heen worden er verschillende activiteiten georganiseerd die passen bij de thema’s waarover wij werken in de klas. Hierbij kunt u denken aan Sinterklaas, Kerstmis, Pasen, de sportdag en de Kinderboekenweek. Foto’s hiervan zult u hier terug kunnen vinden. Zo bent u er ook een klein beetje bij. Soms zullen wij een beroep op u doen om deze activiteiten mogelijk te maken.  Klik hier voor het Activiteitenboekje.

Bent u nieuwsgierig geworden naar ons en onze klas, dan bent u van harte welkom om een keertje binnen te lopen.

Groetjes,

De kinderen van groep 1/2b, juf Caroline en juf Tessa