Welkom op de pagina van groep 3

Wij hebben het heel gezellig met elkaar maar werken ook heel hard. We zijn met 27 kinderen, 13 meisjes en 14 jongens. Op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag is juf Mirjam in de groep en op woensdag juf Caroline.

We leren lezen, rekenen, spellen en schrijven. Hier beginnen we elke dag mee. In de middag is er tijd voor de andere vakken.

In het begin van groep 3 spelen we ook nog in de hoeken en met groep 2. Later hebben we themamiddagen met groep 1 en 2 en werken we groepsdoorbroken tijdens het talentmoment. Met groep 4 werken we groepsdoorbroken  tijdens het wereldmoment.

We zitten in groepjes van 4 of 5. Dit is fijn want dan kunnen we samenwerken en elkaar helpen.

We beginnen in groep 3 met het planbord maar na de herfstvakantie hebben we een weektaak op papier. Hierop kunnen we zien wat we allemaal moeten doen en wat onze doelen zijn. We oefenen dan ook met het plannen van ons werk.

Tot aan de herfstvakantie gaan we nog niet naar de gymzaal maar spelen we in de pauze wat langer buiten. Na de herfstvakantie gaan we op woensdag en vrijdag gymmen in de gymzaal.

Groetjes van de kinderen en de juffen van groep 3.

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-lezen

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-rekenen