Groep 3 a

Welkom op de pagina van groep 3 a.

Welkom in groep 3a!

Wij hebben het heel gezellig met elkaar maar werken ook heel hard. We zijn met 26 kinderen, 14 meisjes en 12 jongens. Op maandag t/m donderdag is juf Mirjam in de groep en op vrijdag juf Caroline.

We leren lezen, rekenen, spellen en schrijven. In het begin van groep 3 spelen we ook nog in de hoeken. Later in het jaar gaan we aan de slag met de wereldoriëntatie vakken. We zitten in groepjes van 4 of 5. Dit is fijn want dan kunnen we samenwerken en elkaar helpen.

We beginnen in groep 3 met het planbord maar na de herfstvakantie hebben we een weektaak op papier. Hierop kunnen we zien wat we allemaal moeten doen. We oefenen dan ook met het plannen van ons werk. Ook hebben we ik-doelen waar we de hele week aan werken.

We gymmen op woensdag en donderdag.

Klik hier voor wistjedatjes van groep 3a

Groetjes van de kinderen en de juffen van groep 3.

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-lezen

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-rekenen