Groep 3b

Welkom op de pagina van groep 3b.

Welkom in groep 3b!

In groep 3b zitten 25 kinderen en hebben we twee juffen. Op maandag t/m woensdag is juf Ingeborg in de groep en op donderdag en vrijdag juf Margriet. Iedere morgen zijn wij voornamelijk bezig met lezen, spelling, schrijven en rekenen. Naast dat harde werken is er ook tijd voor gezellige dingen, waarbij  wij dit jaar in het ‘talentmoment’ aandacht zullen hebben voor tekenen, dansen, knutselen en andere leuke activiteiten. In de middag is er ook tijd voor vakken als wereldoriëntatie, gym en schooltv. En als het even kan, spelen we nog fijn in de hoeken met constructiemateriaal en spelletjes uit de kast.

Na de herfstvakantie beginnen we met het werken met de weektaak en de ik-doelen zodat kinderen zelf leren hun werk te plannen. De eerste periode mogen de kinderen nog kiezen bij het planbord. Dit jaar zullen we ook starten met het takenbord zodat kinderen zich samen verantwoordelijk gaan voelen voor een fijne klassenomgeving.

Samen willen we er weer een fijn schooljaar van maken!

Klik hier voor wistjedatjes van groep 3b.

Groetjes van de kinderen, juf Ingeborg en juf Margriet.

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-lezen

Hoe-kunt-u-thuis-oefenen-met-rekenen