Groep 6B

Welkom op de pagina van groep 6B!

Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep met 19 kinderen!

Op maandag en dinsdag staat juf Jolanda voor de groep. De 2e helft van het jaar zal juf Pauline haar overnemen op deze dagen wanneer zij terug is van haar verlof. Op woensdag, donderdag en vrijdag staat Milou voor de groep. Wij zitten met de groepen 6 in het gebouw van de Bouwhof.

We starten de dagen met lezen, rekenen, spelling, begrijpend lezen en taal. In de middag komen vakken als wereldmoment, talentmoment, topo. Kanjertraining en Engels aan bod. Ook is er veel tijd om zelfstandig te werken aan eigen doelen en de weektaak.
Elke week starten wij met het inplannen van de weektaak en het bedenken van een ik-doel. Aan dat doel werken de kinderen de hele week. Aan het eind van de week evalueren de kinderen hoe het werken aan dat ik-doel is gegaan.

Met wereldmoment en talentmoment kiezen de kinderen welk vak/onderdeel zij volgen. Deze vakken en onderdelen zijn verspreid over andere groepen. Ook met rekenen werken wij groepsdoorbroken zodat de kinderen hun eigen doelen kunnen volgen.

In groep 6 krijgen de kinderen topografie waarbij de alle provincies en plaatsen van Nederland leren. Ook maken ze een boekverslag en een werkstuk.

We gymmen op donderdag en vrijdag!

Klik hier voor onze “Wist u datjes”

Groetjes van juf Jolanda, juf Pauline en juf Milou