Groep 7B

Welkom op de pagina van groep 7b

Groep 7B is een groep vol met hardwerkende kinderen, echter is humor in onze klas erg belangrijk. Het is belangrijk dat iedereen zich fijn voelt in de klas en elke dag met een fijn gevoel naar school komt.

Meester Martijn staat op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag voor de groep. Juf Jolanda (tot en met de kerst) en juf Pauline (na de kerst) staan op woensdag voor de groep. Op donderdag komt juf Ingie stage lopen in groep 7B.

Dit schooljaar zijn wij veel bezig met onze eigen doelen. Een aantal taken op de weektaak zijn verplicht. Een aantal taken kunnen wij zelf inplannen omdat dat voor ons belangrijk is. Naast onze eigen doelen hebben wij ook tijd om aan onze talenten te werken en hier nog beter in te worden.

Wij gymen op woensdag en vrijdag. Woensdag geeft Juf Jolanda de gymles en op vrijdag geeft juf Ilse onze gymles.

In groep 7 moeten wij een werkstuk en een boekverslag maken, ook moeten wij een spreekbeurt houden. Ook krijgen wij aan het einde van het jaar het fietsexamen (praktijk en theorie).
Tot slot krijgen wij aan het einde van het schooljaar ons voorlopig advies voor het voortgezet onderwijs.

Groeten van groep 7B en meester Martijn