Groep 7B

Welkom op de pagina van groep 7b

Wij zijn een gezellige en hardwerkende groep van 21 kinderen. Juf Karen is de hele week de leerkracht van deze groep.

De Eloy is een daltonschool. Dit betekent onder andere dat wij werken met een weektaak. De kinderen leren plannen en werken aan hun eigen doelen.

Vanaf groep 7 leren de kinderen ook werken met een agenda en het maken en plannen van huiswerk.

Wij gymmen wekelijks op dinsdag en woensdag. We wisselen af met allerlei soorten gymlessen.

Iedereen in de klas houdt een spreekbeurt. Ook maken we een boekverslag en een werkstuk. De kinderen worden tijdens de opstartfase hierin begeleid op school. Hieronder komen de documenten die de kinderen kunnen gebruiken bij het voorbereiden en maken.

In de tweede helft van het schooljaar doen wij verkeersexamen (theorie en praktijk). Als we een activiteit of uitstap hebben buiten de school doen we dit op de fiets.

Aan het einde van het schooljaar krijgen wij het voorlopig (pré) advies voor de middelbare basisschool.

Groeten,

De kinderen van groep 7B en juf Karen

Onderstaande documenten komen op de website wanneer de kinderen hier uitleg over hebben gehad in de klas.

Klik hier voor “Hoe maak ik in groep 7 een werkstuk”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het maken van een boekverslag”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het voorbereiden van je spreekbeurt”