Groep 5a

Welkom op de pagina van groep 5.

Welkom op de pagina van groep 5A!

Wij zijn een gezellige klas van 23 kinderen. In onze klas zitten 11 jongens en 12 meisjes. We zijn een hele gezellige klas die ook heel hard kan werken. Ons werk plannen we in op de weektaak. ’s Ochtends plannen we de weektaak in en aan het eind van de middag gaan we hem evalueren. Elke dag heeft een eigen kleur, zo weten we wat we op welke dag hebben gedaan. Ook hebben we een ik-doel waar we de hele week aan werken.

We hebben dit jaar twee juffen. Juf Pauline is er op maandag tot en met vrijdagochtend. Juf Caroline is er op vrijdagmiddag.

Het allerleukste vinden we de gymles. We gymmen op dinsdagmiddag en op vrijdagochtend.

Dit jaar maken we een ik-werkstuk en houden we een boekbespreking. Vorig jaar hebben we al geoefend met de vertelbeurt, dus dat komt vast goed!

Groetjes van groep 5A en de juffen