Groep 6A

Welkom op de pagina van groep 6.

Wij zijn een gezellige, hardwerkende groep met 28 kinderen!

Op maandag en dinsdag staat juf  Tessa voor de groep.  Op woensdag, donderdag en vrijdag staat juf Milou voor de groep. Wij zitten met de groepen 6 in het gebouw van de Bouwhof.

We starten de dagen met lezen, rekenen, spelling, begrijpend lezen en taal. In de middag komen vakken als wereldmoment, talentmoment, topo. Kanjertraining en Engels aan bod. Ook is er veel tijd om zelfstandig te werken aan eigen doelen en de weektaak.
Elke week starten wij met het inplannen van de weektaak en het bedenken van een ik-doel. Aan dat doel werken de kinderen de hele week. Aan het eind van de week evalueren de kinderen hoe het werken aan dat ik-doel is gegaan.

Met wereldmoment en talentmoment kiezen de kinderen welk vak/onderdeel zij volgen. Deze vakken en onderdelen zijn verspreid over andere groepen. Ook met rekenen werken wij groepsdoorbroken zodat de kinderen hun eigen doelen kunnen volgen.

In groep 6 krijgen de kinderen topografie waarbij de alle provincies en plaatsen van Nederland leren. Ook maken ze een boekverslag en een werkstuk.

We gymmen op dinsdag en donderdag!

Groetjes van juf Tessa juf Milou

KBS Eloy

Nijenbeek 8
7339 KP Ugchelen

telefoon:
(055) 5335033

e-mail:
directie@eloyschool.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep