Welkom op de pagina van groep 7.

Welkom bij groep 7! Wij zijn een hele gezellige, actieve en hardwerkende groep. Wij hebben 24 kinderen in de klas waarvan 13 jongens en 11 meisjes. Op dit moment staat meester Martijn voor de klas en op maandag is juf Ilse ook wel eens in de klas.

Elke week starten wij met het inplannen van de weektaak en het maken van een ik-doel waar wij de hele week aan werken. Naast de vakken die dagelijks op het programma staan, houdt groep 7 erg van de lessen drama en de creatieve lessen die aan bod komen. Wij gymen op maandag en donderdag en dit is ook altijd iets om naar uit te kijken voor deze groep.

Iedereen in de klas houdt een spreekbeurt en een boekbespreking. Daarnaast is er ook ruimte om te werken aan onze eigen talenten. Hiervoor maken wij een plan van aanpak om vervolgens aan de klas te presenteren hoe wij hiermee bezig zijn geweest.

Aan het einde van het schooljaar krijgen wij het voorlopig advies voor de basisschool. Groep 7 is een belangrijk jaar ter voorbereiding op groep 8 en het voortgezet onderwijs.

Groeten van groep 7 en meester Martijn