Welkom op de pagina van groep 8.

Wij zijn groep 8!

Wij zijn een gezellige groep met 27 leerlingen.

Wij gymmen twee keer per week en hebben twee pauzes (10 uur en 12 uur) om buiten te spelen en goed in beweging te blijven.

Op 12 januari 2018 hebben wij het gala. Daar moet veel voor gebeuren! Ook komt iedereen in een net pak of een mooie jurk.

Eind mei gaan we op kamp naar Ameland. Dan gaan we bijvoorbeeld wadlopen of zeehonden spotten. Op kamp blijven we vier dagen. Wij zijn (helaas) de eerste groep die vier dagen gaat, omdat vijf iets te lang was.

Ook hebben we in groep 8 de eindcito’s. Daarna hebben we een citolunch. Dat is met de hele groep.

We werken met weektaken en met Dalton. Dat betekent dat we veel samenwerken en ook heel veel moeten plannen. Dat is goed voor het voorgezet onderwijs. En natuurlijk moeten we iedere week ook ons eigen doel stellen.

Ook hebben we twee hele leuke juffen. Dat zijn juf Ilse en juf Martine. Op maandag en dinsdag hebben we juf Martine en op woensdag, donderdag en vrijdag juf Ilse. Met deze juffen is het altijd heel gezellig!

Groetjes van groep 8 en de juffen!

Klik hier voor “Hoe maak ik in groep 8 een werkstuk”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het maken van een boekverslag”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het voorbereiden van je spreekbeurt”