Welkom op de pagina van groep 8.

Wij zijn een gezellige groep met 28 leerlingen. Wij gymmen twee keer per week en hebben twee pauzes (10 uur en 12 uur) om buiten te spelen en goed in beweging te blijven. Ook als we op pad gaan als groep, doen we dat op de fiets. Op de eerste vrijdag van het nieuwe kalenderjaar hebben we het Gala. Iedereen komt dan in een net pak of een mooie jurk. In januari gaan de kinderen de scholen voor het Voortgezet Onderwijs bezoeken. Dan hebben we het schooladvies binnen. Ook hebben we in groep 8 de eindcito, die we afsluiten met een citolunch. Dat is met de hele groep. We werken met weektaken als Daltonschool. Dat betekent dat we veel samenwerken en ook moeten plannen. Dat is goed voor het voorgezet onderwijs. En natuurlijk moeten we iedere week ook ons eigen doel stellen. Ook werken we met een agenda. In juni gaan we op kamp naar Ameland. Dan gaan we bijvoorbeeld wadlopen of zandkastelen bouwen. Op kamp blijven we vier dagen. Dit jaar heeft groep 8 één juf. Dat is juf Ilse. Als het dan juli is, dan neemt groep 8 afscheid van de basisschool met een afscheidsmusical in de hal van de school.

Klik hier voor “Hoe maak ik in groep 8 een werkstuk”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het maken van een boekverslag”

Klik hier voor “Waaraan je moet denken bij het voorbereiden van je spreekbeurt”