Groep 4

Welkom op de pagina van groep 4

Welkom op de pagina van groep 4

Wij zijn een gezellige klas van 26 kinderen. In onze klas zitten 13 jongens en 13 meisjes. We hebben dit jaar één juf: Juf Annelies. Zij is gezellig de hele week bij ons in groep 4.

We hebben het fijn met elkaar en kunnen ook erg hard werken. ’s Ochtends oefenen we met rekenen, spelling, technisch lezen, taal en begrijpend lezen. ’s Middags kunnen we het iets rustiger aan doen met Verkeer, Engels, Wereldmoment, Talentmoment en de Kanjertraining.

Wij gymmen op maandag en donderdag.

Dit jaar komen de tafels van 1,2,3,4,5 en 10 aan bod. We oefenen dit op school bijna iedere dag maar het zou fijn zijn als er thuis ook geoefend wordt. De tafels zijn namelijk erg belangrijk.

Ook lezen we iedere dag. Tijdens het eten en drinken leest de juf vaak voor en voor de lunch lezen we een kwartier uit ons eigen leesboek. Zo maken we met zijn allen lekker veel leeskilometers.

Dit jaar leren we ook klokkijken. Niet alleen op de analoge klok (hele uren, halve uren en kwartieren), maar ook digitaal (hele en halve uren). Hiermee kan thuis ook goed geoefend worden.

Ook komen alle kinderen dit schooljaar aan de beurt met de ik-spreekbeurt. Hierover krijgen de kinderen en ouders t.z.t. meer informatie.

Groetjes van groep 4 en juf Annelies

 

 

KBS Eloy

Nijenbeek 8
7339 KP Ugchelen

telefoon:
(055) 5335033

e-mail:
directie@eloyschool.nl

Deze school maakt deel uit van veluws onderwijsgroep